web analytics
Gå till innehåll

Uppdrag granskning – Efterlyst

Jag har jobbat idag. Har hjälpt till att spackla lite på väggen i porten där det ska bli en verkstad. Sen har jag hjälpt till att få upp skenor på väggen i den andra butiken där det ska bli kläder. Lilla jag ska börja joba i en klädesbutik 🙂

Undrar hur det ska gå egentligen. Jag som inte är något modefreak precis...hmmm...men man lär väl sig. Hoppas jag! Det gjorde jag ju med cykelaffären. Men iaf. Man är lite orolig iaf. Står i valet o kvalet på hur jag ska jobba under sommaren. Det behövs ju personal naturligtvis. Bor ju på en semesterort. Jag vet inte om jag ska jobba heltid under sommaren o sen gå ner i timmar under hösten. Får se hur det blir.

Jag hade tvättat småpojkarnas overaller i går kväll. De fick dom på sig i morse rena och fina. Idag hämtade vi dom o de så fina overallerna var inte så fina mer. De var dyngblöta och smutsiga...hmmm...ja barnen hade haft roligt iaf. Det är det som är huvudsaken.

I kväll kommer efterlyst. Det ska jag se. Det ska pratas om Mats Alm. Kan bli intressant o se. Men innan dess så är det uppdrag granskning och det ska jag absolut se. Förstår inte hur vänner kan vända sin kompis ryggen när hon blivit våldtagen. Skrämmande.

Nu ska jag myspysa med barnen lite. Sen blir det att ställa sig vid spisen o laga mat.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Ha en fin kväll.

Kram

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: