web analytics
Gå till innehåll

Uppe innan tuppen

Då var det ännu en natt som jag inte får lov att sova. Jag förstår inte varför jag vaknar så tidigt. Det är drygt för jag är trött.

Barnen har börjat skolorna igen och kommit in i de vardagliga rutinerna. Var på möte igår med mitt yngsta barns lärare. Han sa i veckan innan jullovets början at han inte trivdes i skolan. Han ville byta klass, men jag sa att vi måste försöka ta tag i problemet för annars så flyttas det bara vifare till nästa klass.

Han trivs i klassen och har många vänner så det är inte det som är felet. Han vet inte riktigt själv men jag märker att det är något. Jag frågade honom vad han tyckte om att börja i skolan igen nu efter lovet och hans svar blev- Jag har inte direkt längtat. Jag frågade varför och hans svar blev: Det är inte roligt och vara i skolan i sju timmar.

Han är skoltrött och vårterminen har precis börjat. Jag hoppas att sinnet ska lätta för honom. Vädret är ju inte det bästa nu i heller. Det är grått och kallt. Regnar och blir ordentligt kyligt.

Han fyller år om någon vecka och han önskar sig ett par vita byxor med hål i. Han tycker det är snyggt. Jag frågade honom vart man kan köpa sådana dpå och hans svar blev H&M. Ska jag köpa söndriga byxor frågade jag. Hans svar blev: Du kan köpa hela och sedan klippa i sönder dom 🙂 Ja han vet ju vad han vill ha i alla fall.

Nu ska jag dricka en kopp kaffe och försöka få tiden att gå. Jag hopppas att ni sover gott i era sängar. Kram på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: