web analytics
Gå till innehåll

Upplevelser och minnen

God middag. Sitter här och funderar på vad man ska ge bort i julklapp till nära och kära. Nu säger säkert några: Julklappar? Redan?

Ja tänk vad tiden går fort. Det är mindre n tre månader till julafton och utan att vi själva förstår det så är vi där snart. Jag funderade på julklappar som man får minnen av. Som till exempel olika upplevelser. Vad tror ni om det? Det finns ju allt möjligt att välja mellan och det finns säkert något till var och en. Teater, mordgåtor, ölprovning, danslektioner, båtutflykter. Ja jag kan skriva hur mycket som helst för det finns så mycket att välja mellan.

Jag tog min man på en mordgåta i Malmö. Det var intressant och mycket trevligt. Det serverades god middag och en trevlig mordgåta. Trevlig mordgåta tänker någon nu kanske hahaha...men med det menar jag att det blev en rolig fars av det hela.

Ölprovning hade nog min man gillat. Det finns även snusprovning och det hade min son gillat. Själv hade jag nog valt teater med god  middag. Viken upplevelse hade du velat uppleva?

Upplevelser.com

Publicerat den Kategorier bloggerfy

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.