web analytics
Gå till innehåll

Uppskattning? Vad är det?

Jag har precis satt mig ner för att ta en paus från städandet. Skåpen har blivit städade, Sorterat bort och ställt i ordning. Bakat pepparkakor och 6 st bröd. Jag tog disken men vasken är full igen efter middagen. Som jag inte ens har ätit. Väntar på att diskmaskinen ska bli klar.

Jag har så ont i min rygg just nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag har satt mig i fåtöljen och kommer sitta här ett bra tag. Ska bara hämta kaffet först när det är klart.

Jag tycker att jag har gjort en hel del idag men det är tråkigt när folk inte ser det. Eller vill se det. Kanske så ligger det på mina axlar att vara ett hembiträde men det hade varit roligt och få höra att det ser fint ut. Jag kan bara hoppas på att brödet i alla fall ska smaka och att pepparkakorna gör sitt till jul.

Nu ska denna före detta Nilsson ta det lugnt för nu är mitt kaffe klart. Ha en fin kväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: