web analytics
Gå till innehåll

Uppvaktad på sängen

Jag blev uppvaktad i morse av barnen och av Fredrik. Jag låg kvar i sängen med Pontus och snusade när jag hörde Hampus sjunga "Jag må o Leva", sen kom kören bakom honom som bestod av Fredrik och övriga barn som var hemma. Hampus tjuvstartade med att sjunga kan man säga 😉

Kaffe på sängen med en ostmacka som Pontus tog 🙂 och en massa paketer. Kommer att berätta mer om det sen. Jag har gjort klart smörgåstårtan som jag gjorde i går. Det var bara dekorationen kvar men den tog sin lilla tid den med. Nu är det färdigt iaf. Fredrik ska bjuda mig på lunch idag med 🙂 Ska bli gott!

Vi hörs lite senare. Ha en bra dag!

Ps. Delta gärna i min undersökning här under. Jag fick ett tips av en läsare att man kunde göra och hämta på www.valresultatet.se. Det var ett bra sätt att ta reda på vad ni läsare vill se mer utav. Anonymt naturligtvis 🙂

Intressant?
Valresultatet.se Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

2 reaktioner på ”Uppvaktad på sängen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: