web analytics
Gå till innehåll

Utan henne vet jag inte vad jag skulle ha gjort

Igår var jag inne i Kalmar nästan hela dagen. Det var kallt och mina leder mådde inte alls bra. Hade svårt att gå ibland men jag överlevde. Jag var inne och träffade min samtalskontakt och det var riktigt skönt att få prata med henne. Jag vet inte vad jag skulle gjort utan henne. Ibland när man står där i ett vägskäl och man inte vet vilken väg man ska välja så har man en samtalskontakt som ser allt utifrån med andra ögon och som kan hjälpa en att välja rätt väg. I detta fallet i rätt tänk så att säga.

Jag har varit nere i en djup svacka. Det var längesedan jag var nere så djupt. Det är 12 år sedan. Jag står vid kanten av berget kan man säga och jag vill därifrån. Min själ behöver läkas och det gör jag med lite lugn och ro runtomkring mig. Dock så är det inte alltid lugnt utan det är mycket de yttre faktorerna som får mig att svaja till.

Det har varit lugnt från min svärmors sida i alla fall och det är jag glad över. Jag kan dick inte förstå att en farmor inte bryr sig om sina barnbarn. I detta fallet ALLA sina barnbarn för det verkar som att mina två yngsta söner inte räknas. Så många gånger som hon har varit inne hos sin son i butiken men aldrig frågat om killarna. Inte hört hur dom mår. Jag tycker det är dåligt. Jag har själv två barnbarn och jag vill veta hur de mår. Nu bor dom under mitt tak i och för sig men dessa två undeverk ör mina ljus i livet.

Det går mot ett halvt år

Det går mot 6 månader nu sedan det första bråket för denna omgången var. Det låter kansek dumt men det var samtidigt en befrielse. Ett måste som försvann ut ur tumma intet bara så där.

Idag så går det mot helg och vi har lite planer för helgen. Vi får väl se om det blir som vi har planerat. Ni får ha en fin fredag och en mysig helg. Sköt om er!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: