web analytics
Gå till innehåll

Ute ur mörkret

Vi har 4 katter här hemma och alla har de sin lilla personlighet. Sotis, vår äldsta är mycket speciell. Han myser bara  när han vill det och han är väldigt skygg mot främmande människor. Han började sin bana hårt kan man säga. Han var inte så gammal när två hundar stod över honom med sina käftar öppna. De ville dock bara leka med honom men det förstod inte den lille dunbollen då.

Sen har vi Smokey Pie som är ute och springer för det mesta. Det finns säkert små fina honkatter som har har letat upp. Han delar inte med sig dom till sina kamrater här hemma utan han har dom på sin kant. Lurvas är vår långhårade vän. Han vet att han är fin och sträcker gärna på sig. Sen har vi då Simba Skrutt som är myskatten här hemma. Han lägger sig gärna i knät för att kela eller så kryper han upp till en och bara vill bli klappad.

På bilden så ser ni Simba Skrutt som verkligen myser som en bebis. Han blir två år nu i sommar.

Ute snöar det. Mindre roligt för jag ska snart bege mig ut i det. Jag hatar verkligen vintern. Jag vill bara ha det varmt och skönt just nu.

Har ni sett reklamsnutten med Måns Zelmerlöw? Den där han förvandlas till ett riktigt svin? Jag tycker han är ett charmigt svin...hahaha...han passar verkligen till den rollen. Jag tycker inte att Måns är ett svin i verkliga livet men han gör rollen fruktansvärt bra. Jag tittar gärna var gång den reklamsnutten kommer.

Annars är det tråkigt med reklam, Att de har reklam mellan programmen är en sak men varför mitt i programmen för? så dåligt tycker jag.

Jag var inne på adlibris och fann en bok som jag skulle vilja ha i min samling. Den verkar bra. Egentligen är det skrämmande att säga att en sådan bok är bra för det som förmodligen händer i boken skulle aldrig fått hända. Boken heter Ute ur mörkret och är skriven av Linda Caine och Robin Royston. Har någon läst den? Hur var den i så fall?

Nu ska jag ta på mig för att gå ut i det snöiga vädret. Ha en fin dag!

1 reaktion på ”Ute ur mörkret

 1. Carina

  Mysig bild på katten.
  Vi har 3 katter. Alla släkt med varandra:) Lisa hoppar varje kväll vi tar i badrumsdörren , bakom tvättmaskinen. Vill inte gå ut. Sitter gärna i knät med nosen i min armhåla.
  Sven den mest late hi hi. Barnbarnen kan göra vad som helst med honom. Linus är egentligen en hon, men det upptäckte vi först då det kom kattungar. Namnet fick hon behålla. Vi har alltid haft katt och alltid en Lisa. Trots Flora, har jag svårt att tänka mig att vara utan katt.
  Boken har jag inte läst, låter bra. Berätta gärna om du läser den. Jag har just avslutat en ljudbok av Ramona Fransson- Hämnaren från Tjörn. Den var riktigt bra. Stundtals riktigt gripande, grät då jag lyssnade. Ha det bra Kram kram

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: