web analytics
Gå till innehåll

Utedagar i Borgholm och Kalmar

Dagarna går fort och jag hinner inte med allt jag skulle vilja hinna med. Jag har så ont i min rygg, nacke och axel. Det tar kål på en ibland. Fast jag har ont så försöker jag vara igång. Häromdagen så var vi på kyrkågården och satte blommor på pappas grav. I förrgår var jag där igen med en blå blomma som jag satte dit. FIck ta upp den igen några gånger innan jag blev nöjd.

Graven
Satte påskliljor hos Fredriks bror och morbror. Där fanns inga blommor alls. Men nu fick dom i alla fall påskliljor.

Igår åkte jag, Robin, Tove och småttingarna till Kalmar. Jag skulle följa med Stéphanie till doktorn. Det gick bra. Sedan strandade vi på en lekplats. Med oss hade vi lite fika. Nellie och Sebastian lekte lite. Sedan somnade Sebastian 🙂

Lekplats
Stéphanie lekte med Nellie. De hade roligt!

Det har varit fina dagar nu. Solen är framme och värmen känns otroligt skönt mot kroppen. Den lenar värken. Nu är det svårt att tänka sig att bara för en månad så var det långt ifrån varmt.

Ska skriva brev till min äldsta son med idag. Jag brukar skriva vad vi har gjort så han håller sig uppdaterad och vet vad vi gör här hemma.

Ni får ha en fin dag. Sköt om er!

1 reaktion på ”Utedagar i Borgholm och Kalmar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: