web analytics
Gå till innehåll

Utmattad eller lathet?

Ligger på soffan och gör absolut ingenting. Jag är helt slut och då har jag inte gjort något. Kan det vara därför? Eller är det min kropp som säger att jag stressar för mycket så jag måste återhämta mig? Oavsett så känner jag mig så fruktansvärt lat. Men jag får vara det idag. Jag tänker inte säga emot min kropp. För en gång skull så ska jag lyssna på den.

Idag åker jag hem från Kalmar. Ska bli roligt och se de andra i familjen igen. Ska bli roligt och se hur hundarna kommer reagera. Sally brukar springa flera varv i trädgården. Ibland försöker hon klättra över grinden. Då har jag bara varit i affären. Nu har jag inte varit hemma sedan i söndags.

Jag och Ariel myser. Ariel är Sallys valp 😊 tillika min dotters hund.

Det är härligt med djur. Dom älskar en för den man är. Dom är en trogen och finns där alltid samt så pratar dom inte bakom ens rygg!

Nej. Nu ska jag in i duschen och försöka komma igång med dagen. Ha det så gott och sköt om er!

Publicerat den Kategorier Livet

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: