web analytics
Gå till innehåll

Dags för utvecklingssamtal

Det är härligt att se män gråta. Det låter kanske dumt men män brukar alltid vara så hårda av sig och när en man gråter så tycker inte jag att det är svagt utan precis tvärtom. Det är strongt att kunna visa sina känslor.

I morse när vi satt och väntade in tiden på att åka och lämna barn så sa en av barnen att det var mörkt ute. Jag har inte tänkt på det men när jag tittar ut så möts jag av mörker. Det är bara oktober månad och det känns som natt när man går upp. Hur ska det då bli när november och december kommer?

Jag var på utvecklingssamtal på dagis. Denna gången var det om Pontus och det fanns bara positiva saker och höra om honom. Han går verkligen framåt i sin utveckling och man märker vilken personlighet han börjat att utveckla. Den har han utvecklat länge men man ser att det bara går framåt. Pontus är en omtänksam kille som gärna pratar och leker. Gärna med andra men han kan sitta för sig själv med.

Jag ska på två utvecklingssamtal i eftermiddag med. Då är det tvillingarnas tur. De sista samtalen för denna terminen sen har jag varit på alla. Det blir ju några stycken när man har några barn.

Follow @smulan820 Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

1 reaktion på ”Dags för utvecklingssamtal

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: