web analytics
Gå till innehåll

Utvecklingssamtal för sonen

Sakta men säkert är jag tillbaka bland de levande. Flög in i väggen förra söndagen och en massa krafter och energi sögs ur mig. Jag har skärmat av mig lite som jag brukar göra vid sådana här tillfällen. Allt för att mina krafter ska komma tillbaka snabbare. Det är inte helt bra men det är mycket bättre i alla fall. Denna årstiden är inte rolig. Allt som händer känns betydligt mer än vanligt.

Igår så var det utvecklingssamtal för Pontus och han är så duktig i skolan. Han läser bra och är duktig på matte. Han vill bli bättre på att springa och spela fotboll sa han. Det är rasterna som hägrar i skolan hahaha. Han hade dock blivit utslängd från matsalen på fritids för han och en kompis hade varit lite stimmig. Fröken hade sagt till honom att han gick lugna ner sig annars så fick han gå ut. Han sa att han var inte hungrig ändå och sprang glatt ut. Då kom jag till skolan och frågade om han ville ha min banan men det ville han inte. Fröken frågade honom efter utvecklingssamtalet om han ville komma in och äta men han var fortfarande inte hungrig sa han.

Fredrik ringde optikern i Färjestaden och fick en tid för Hampus där nästa vecka. Jag hoppas inte dom går i konkurs nu bara för Hampus behöver sina glasögon. Jag ringde och ick en tid för Stéphanie på vårdcentralen  med igår. Hon har ju migrän och behöver tabletter för det. Sen så har hon svårt för att somna på kvällarna med. Får se vad doktorn säger om det.

Själv var jag på arbetsförmedlingen med. Det gick bra. Det är inte klokt vad jag hann med mycket igår egentligen nu när man tänker efter. Jag tvättade med och när jag kom hem från Kalmar igår kväll så vek jag och Stéphanie tvätt och jag renbäddade vår säng. Jag somnade gott sedan och sov som en stock hela natten.

Idag så har jag inga planer alls för dagen. Inte mer än att jag och Fredrik ska ta en fika på stan. Det var någon som ville prata om Ölands järnvägsföreningen med Fredrik och någon till i styrelsen. Kaffe är ju alltid gott så det säger jag inte nej till.

Ha det gott!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: