web analytics
Gå till innehåll

Utvecklingssamtal i omgångar

Det börjar redan mörkna. Det är så tråkigt när märkret faller så fort. Men det är bara att inse fakta. Det kommer att bli värre. Visst låter det positivt? Eller inte 😉 Men det är ju så det är och tyvärr kan jag inte ändra på det.

Jag är sugen på att köpa Kikkis bok men jagvet inte om jag ska göra det i bokform eller på cd-skiva. Någon som har läst den? Eller hört den? Vad tyckte ni? Intressant och veta faktiskt. Jag har ju följt Kikkis kariär lite. Jag var en av hennes största fan när jag bodde hemma. Jag var till och med medlem i hennes fanclub 🙂 Numera lyssnar jag inte så mycket på henne men jag tycker hon är bra och hon är otroligt duktig på det hon gör.

Idag har det variut lite fullt upp för min del. Dagen började med ett utvecklingssamtal om Pontus och det är bara positivt att säga och höra om honom. Han är en go kille som verkligen går framåt i utvecklingen. När jag hade hört allt det bra om honom så gick jag hem och åt frukost. Min svärmor kom förbi en sväng lite senare och jag följde med henne hem och fikade. Hon körde in mig till Borgholm igen för jag skulle på två nya utvecklingssamtal då. Fast denna gången var det tvillingarnas tur. Det var lika bra med dom. De är så duktiga och deras utveckling går bara framåt.

Sitter nu och väntar hem Fredrik och Stéphanie. Sedan blir det mat och sedan välkomnar jag kvällen med stillhet. Hoppas er dag har varit bra. Kram och ha en fin kväll.


Follow @smulan820 Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: