web analytics
Gå till innehåll

Vaccin till Covid-19 har kommit till Borgholm

Ja då var man uppe med tuppen igen. När man väl kan ta sovmorgon så går man ändå upp. Men det är skönt samtidigt för det är skönt och lyssna på tystnaden. Kaffekannan står på bordet och väntar på att jag ska hälla upp en kopp 🤗

Idag är det röd dag. Ska till pappas grav och tända ett ljus sen hade jag tänkt. Ska plocka undan julen med. Annars händer det inte så mycket. Rätt så skönt.

Nu har vaccinet för Covid-19 kommit till Borgholm. De äldre vaccineras nu och det är ju bra. Jag är faktiskt osäker på om jag vill vaccineras. Vilka biverkningar man kan få vet man inte helt säker på så det är det som gör att jag är osäker.

Många säger att vaccinerar man inte sig så ska man frånsäga sin plats på sjukhuset om man blir sjuk. Lite hårt sagt men det är deras åsikt. Jag förstår dom som vaccinerar sig och hade hoppats på att dom som tycker att man inte ska få läkarvård om man blir sjuk i covid-19 är osäkra på vaccinet och dess biverkningar.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och göra min hemuppgift som jag fått från terapin. Önskar dig en fin dag!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: