web analytics
Gå till innehåll

Vackra barn

Vem har dom vackraste barnen? Jo jag!!!

Många räknar rikedom i pengar. Jag räknar rikedom i lycka. Jag är verkligen lycklig över att vara mamma till dessa underbara vackra barn. Det var skolavslutning i går och så här så Beatrice, Stéphanie och Benjamin ut. De var så fina och duktiga. Jag satt i kyrkan i två timmar i går och jag hade Hampus och Pontus med mig. De var så duktiga i kyrkan. Det tog sin lilla tid men de satt så fint och pratade och sjöng under tiden vi väntade in nästa klass. Hampus stod och pratade med rektorn en stund. Hon frågade Hampus om han skulle börja på hennes skola och det skulle han. Pontus med sa han. Hamåus har redan planerat vad han ska göra när det är avslutning för honom. Han berättade för rektorn att han skulle stå där uppe på andra våningen och spela gitarr och Pontus skulle spela fiol.

Ja barn är härliga. I alla fall mina barn 😉 Det nalkas jul snart och detta är första gången på 3 år som jag kommer att ha alla mina sju barn samlade på en o samma gång. Härligt! André kommer hem idag och det ska bli så roligt!

Jag ska julhandla hem maten som vi behöver till jul med. Gör det idag för i morgon lär det nog vara mer folk i affärerna än vad det är idag. Jag vill inte vara ute i sista minuten. Jag ska gå igenom julklapparna och se så att jag har allt med.

Vad ska ni själva göra idag då?

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

2 reaktioner på ”Vackra barn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: