web analytics
Gå till innehåll

Vad är det för fel på folk???

Hur kan folk vara så respektlösa och filma en skadad person? Av vilken anledning gör dom det? Hur skulle dom ha tyckt om det hade varit dom som låg skadad på marken och andra filmade dom? Istället för att hjälpa till! Det är ta mig tusan stora fel på dessa människor!!1

Sommarlov

Ja nu är det sommarlov. Det ska bli så skönt och det tycker barnen med. Denna veckan har det varit mycket fast det bara har varit skolavslutning i två dagar. Igår så sprang Stéphanie ut och tog studenten och fick sitt examensbevis Ett stort GRATTIS till henne! Det har hon kämpat för. Hon var ju sjuk förra året igen och missade ett helt år i skolan så hon fick ett extra år och läst upp i alla ämnen hon missade.

Stéphanies student
Stéphanie

På kvällen var det dags för tvillingarna att få sina betyg. Beatrice var med i kören och sjöng. Det var många föräldrar och släktingar på plats. Det var kul och se för det är inte alltid som det är så. De fick sina betyg igår och nu väntar dom på att få besked om de har kommit in på de linjer de har sökt till. Jag hoppas på det!

Tvillingarnas avslutning
Benjamin och Beatrice

I förrgår var tvillingarna på bal. De var så fina i sina kläder. De visste inte vart de skulle åka då det var en överraskning. Men de hamnade på slottet.

Tvillingarnas bal
Benjamin och Beatrice

Idag var det dags för Hampus och Pontus att gå ut skolan och få sommarlov. Det var fika i deras klassrum innan det blev en promenad till kyrkan. Jag var hos Hampus medan Stéphanie var hos Pontus. På rasten så gick jag och Stéphanie i förväg till kyrkan för att vara säkra på att det fanns plats. Strax efter så kom eleverna.

Pontus skolavslutning
Pontus
Hampus skolavslutning
Hampus

Pontus byter lärare till hösten. Då får han läraren som Hampus hade fram tills nu. Skönt för hon känner ju till vår familj redan. Det blir lite lättare då när man känner varandra redan. Pontus lärare som han hade fram till nu hade min näst äldsta son Robin med när han gick på Viktoriaskolan. Så hon kände jag också innan Pontus fick henne.

Nu till hösten så ska Hampus upp till högstadieskolan. De har ju flyttat upp sexorna där och det är med blandade känslor som jag har gällande hans skolgång där. Jag tycker sexorna är för små för att bara på ett högstadium men Hampus tycker att det ska bli roligt. Det gick bra för tvillingarna så det går nog bra för Hampus och Pontus med. Hampus får Beatrice gamla mentor så han känner jag också sedan tidigare.

Alizia

Igår kom Angelica hit med lilla Alizia. Det var så längesedan som jag såg dom nu. Alizia har blivit så stor! Jag höll henne och hon log med hela ansiktet. Sedan blev det pusskalas. Hela mitt ansikte var nästan så blöt från hennes pussar. Det var så härligt att ha dom här i några timmar!

Jag och Alizia
Jag och Alizia
Allizia
Alizia

Nu ska jag göra lite nytta här hemma. Jag önskar er alla en fin dag!

11 reaktioner på ”Vad är det för fel på folk???

 1. Viktor Högnäs

  Skönt att få en lärare som redan känner till familjen lite så att säga! 🙂 Svarade på din kommentar i mitt inlägg, jag har haft lite att ligga i, så försöker få ihop ett inlägg antingen under helgen, eller till nästa vecka om det passar? 🙂 Så mailar jag det när jag är klar med inlägget helt enkelt 🙂

  Svara
  1. Lisa

   Javisst är det skönt. Det underlättar en del.
   Ja men gör det. Ha ingen brådska 🙂

   Svara
 2. Pingback: Nyår 2018 - Det gångna året | Sjubarnsmamman | Sjubarnsmamman

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: