web analytics
Gå till innehåll

Vad är en dröm och vad är en verklighet?

Vissa lever i en drömvärld, andra möter verkligheten. Sedan finns det de som förvandlar den ena till den andra.

Hittade det citatet på nätet och det är så sant! Det är en okänd som har skrivit det. Synd för det hade varit roligt och veta vem som sa de kloka orden.

Det närmar sig Nytt År och jag har bestämt mig att detta år som kommer ska bli bättre än detta som är nu. Tack och lov så är det bara några dagar kvar. Det har inte varit så hemskt i sig men det har varit många turer både här och där. Jag är dock en person som försöker se det positiva i det negativa och jag vet att det är mycket jag kan ta med mig till nästa år och göra det bättre. 

Att göra misstag är bra för det är dom man lär sig av!

Ikväll börjar Stjärnorna på slottet. Jag ska inte se det men jag spelar in det. Jag tycker att det är ett rätt så intressant program. Man lär känna personen bakom stjärnglansen och det kan vara roligt. Vissa profiler är intressantare än andra. 

Snön börjar försvinna nu på sina ställen. Skönt men man vet ju att det kommer att komma en dunst till med snö framöver. Jag tror ju inte att vi lyckas med att vara utan faktiskt. 

Jag är dödstrött så det blir en tidig säng för mig. Men innan dess blir det nog en varm dusch. Jag önskar er alla en fin kväll. Sköt om er!

Instagram
Intressant?

2 reaktioner på ”Vad är en dröm och vad är en verklighet?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: