Gå till innehåll

Vad är meningen med allt som händer?

Ett tag sedan jag skrev här. Jag lever. Mitt mående är bättre än hur det varit tidigare i år. Vissa dagar mår jag bra bortsett från värk. Andra dagar dalar man ner lite. Idag är en dag då saknaden av Carina är stor.

Satt här och latade mig. Har ont i kroppen och känner mig förkyld och lite dåsig. Ser på ett program där en egen var om en vacker vänskap mellan två vänner. Carina dök upp i mitt huvud. Saknar henne så otroligt mycket. Pratar ibland om henne med min samtalskontakt. Carina var/är en stor del av mitt liv och har varit det sedan vi träffades för 23 år sedan. Hon var som en syster för mig. En tvillingsjäl.

Häromdagen dog en ölänning som var en av de första jag kom i kontakt med när jag flyttade hit. Han hade en liten vinylbutik här i stan. Jag gick in och hittade en gammal LP-skiva med Dolly Parton som jag länge hade sökt efter. Den fanns här i lilla Borgholm.

Cancern tog hans liv häromdagen. Det får mig att tänka på Carina, på pappa, på Fredriks bror som också dog av denna hemska sjukdom. Av dessa så var pappa den enda som var över 76 år. Han skulle bli 77 ett halvår senare. De övriga var mellan 46-57 år. Det finns dom som är äldre men som överlever allt. Det finns unga människor som inte klarar det. Vad är det som gör att det är så?

Det är alltid dom bästa som går först så pappa när han fick veta att hans lillasyster Säga gick bort...och visst är det väl så oftast?! Varför?

När barn och unga människor drabbas av obotliga sjukdomar så här jag svårt att tänka att allt har en mening. Jag har i alla fall svårt att se det.

Nu ska jag försöka få i mig en kopp kaffe och försöka kurera mig på bästa sätt. Ni går ha en fin dag mina vänner.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: