web analytics
Gå till innehåll

Vad är meningen?

Det har kommit mer snö här hemma. Hela yttertrappan är nu täckt med vit snö. Det snöar dessutom fortfarande. Det finns något att se fram emot i alla fall och det är kvällens revy med Eva Rydberg. Jag ska sitta bänkad framför TV:n och skratta. Varje år så längtar jag till denna dag och det har jag gjort sedan Nils Poppes tid. Jag älskar revyer. Ja teater över lag. Sen är ju Eva Rydberg en mycket duktig revyartist som kan få vem som helst att skratta.

Jag har börjat läsa boken Saknar dig. Fick hem den i brevlådan häromdagen och började läsa i förrgår. Jag har inte kommit långt men jag tycker att början på en bok ska fånga mitt intresse med en enda gång för annars tröttnar jag. Denna verkar seg men jag ska ge den en chans för jag har läst att många som läst boken kunde inte lägga den ifrån sig. Kanske beror mitt frånvarande intresse för boken att min koncentration inte är på topp. Jag ska försöka bege mig in i boken igen lite senare.

Jag vet inte om jag har något i kroppen som inte vill bryta ut eller om det är min fibromyalgi som är boven i dramat. Jag har så ont i min rygg. Ja det börjar från nacken och strålar ut i ryggen. Just nu skulle jag vilja ha ett badkar att ligga i. Ett varmt bad hade gjort susen. Jag är helt övertygad om det.

Jag har förresten en nioårig son som är lika djuptänkande som jag. Häromdagen kom han och sa:

-Mamma!
-Ja vad är det?
-Vad är meningen med livet?

Vad svarar man på det? Jag har själv funderat på det så många gånger och nästan lika många gånger har jag fått olika svar.

Ha en fin kväll mina vänner.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: