web analytics
Gå till innehåll

Vad är skilnaden?

Jag hamnade i en 15-årings blogg som skriver om lite allt möjligt. Hon är en ung mamma iaf och är på den största mammabloggaren på listan. Ni finner hennes blogg här.

Folk är verkligen okunniga och de har för höga tankar om sig själva. En del tror att de vet vad som är rätt och riktigt och de tror sig veta att ett barn inte har det bra bara för att den unga modern har ett eget liv oxå. Vilka kommentarer hon har fått. Väldigt ointelligenta sådana, men hon har tack och lov fått en del positiva med. De har iaf hjärnor att tänka med!

En skrev en kommentar om att de som skaffade 7 barn eller fler var egoistiska och tänkte enbart på sig själv. Det var rent ut sagt äckligt. Vad är det för äckligt med det? Jag har 7 barn och jag är minsann inte äcklig. Jag älskar mina barn lika mycket som en två barnsmamma gör. Jag umgås med mina barn och vi gör saker ihop.

Fast man har skaffat barn till världen så måste man som förälder ha lite egentid. Vad är skillnaden med att gå på disco eller gå på en restaurang? Många 30+ som har barn går ibland ut och äter för att de tycker att de behöver det och jag håller med om det, men vad spelar det då för roll om en 15-åring går på disco? Skulle hon vara sämre mamma för det?

kom igen nu, det är ju bara löjligt och det låter bara så avundsjukt!

Vi flerbarnsmammor gör exakt likadant som de med färre barn. VI gör det lite mer och lite oftare bara!

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

4 reaktioner på ”Vad är skilnaden?

 1. Anonymous

  Hr du följt denna flickas blogg länge? Har du läst om självmordsförsöken? (ja flera) , att Jon bränner sig med cigaretter på kroppen, åker på företalet resor UTAN sin lilla dotter, hon och hennes pojkvän slår varandra inför dottern... Ja listan kan göras lång! Det är nog därför folk reagerar, varav jag då jag anser om man har barn så gör man inte så!

  Ha en bra dag

  Svara
 2. Smulan

  Nej jag har inte följt hennes blogg men jag reagerade på kommentarerna. Jag förstår att folk reagerar men att skriva att alla som har 7 barn och fler är äckliga och bara tänker på sig själv är en mycket onödig kommentar.

  Sen hjälper inte de kommentarer denna tjej får. Det säger mer om dom som kommenterar än tjejen bakom bloggen. Jag har inte följt bloggen men hade jag gjort det så hade jag försökt att stödja henne i stället och försöka få henne på rätt väg i stället för att skriva så omogna kommentarer som många gör.

  Svara
 3. ~ ♥ Flerbarnslivet ♥ ~

  Jag förstår inte vad som är "äckligt" med att ha många barn???? Själv tycker jag att det är absolut upp till var och en hur många barn man vill ha!! Men konstigt är det att en 2-barns mamma har rätt att klaga på att vara trött, medan en flerbarns-mamma som klagar på trötthet, får svaret att "du skulle inte ha skaffat många barn"!??
  Kramiz/ väl valda ord av dig i inlägget 😉

  Svara
 4. Smulan

  Flerbarnslivet. Jag reagerar oxå på det. En tvåbarnsmamma får gnälla men inte vi som har fler barn för vi har valt det själv. Så fruktansvärt omoget.
  Ha en fin valborg 🙂
  Kram kram

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: