web analytics
Gå till innehåll

Vad behöver du?

Jag har underbara barn. Dom tänker på sin gamla mor 😊 Har varit hos Robin nu sedan i torsdags och bara tagit det lugnt. Mitt huvud behövde det. När jag började i terapin för PTSD så valde jag att vara kvar i Kalmar från måndagen till onsdagen. Jag behövde det för jag blev totalt slut. Sedan efter en tid så blev det bättre och jag blev piggare. Ja fast jag var slut måndag och tisdag. Nu känner jag att jag är tillbaka där jag började för två år sedan. Jag är så trött i mitt psyke.

Dom som inte har genomgått denna terapi har nog svårt för att sätta sig in i det. Utöver terapin så ska man ta hand om hem och familj. Hundarna ska skötas och utöver det så ska jag ta hand om mig själv. Hur ska jag hinna med det?

Min terapeut brukar fråga: Vad behöver du?

Ja...vad behöver jag? Lite lugn och ro. Lite förståelse, stöttning, uppbackning, tröst, kärlek...en stuga på en obebodd ö. Där ingen kan nå mig. Låter väldigt ologiskt om man tänker på mina önskningar innan den obebodda ön men då jag inte får någon respons så orkar man till sist inte bry sig. Fast det är viktigt.

Idag har jag ritat lite. Hemuppgifterna är gjorde...delvis i alla fall. Jag har inte fått ner mina tankar, funderingar och reflektioner på papper än. Har haft svårt att koncentrera mig på det i veckan. Får se om jag kan få ner något på papper innan morgondagen då det är dags för en ny session I terapin.

Jag hoppas att ni alla har det bra i sommarvärmen. Önskar er en fin söndag. Kram på er ❤

Publicerat den Kategorier PTSD

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: