web analytics
Gå till innehåll

Vad bilen behöver

kvällen är kommen och det är snart dags att gå och lägga sig. Det nalkas helg och vi ska snart bege oss iväg på en liten minisemester. Nja...semestern gäller inte alla då för Fredrik jobbar. Han är brandman och är stationerad på Böda Sand så medan han arbetar så passar jag på att sola och bada med barnen. De ser fram emot vistelsen där och det kan jag förstå, för det gör jag med 🙂

Förra året igen när vi skulle på en minisemester så blev resan dyr. Vi åkte ner till Skåne för att spendera dagarna där hos mina släktingar. Allt var frid och fröjd tills vi skulle åka hem. Vi hann inte långt förrän bilen la av. Motorn hade rasat så det var bara att ringa bilbärgaren så vi kunde hyra en bil så att vi kunde ta oss hem. Det blev rätt så trångt kan jag säga för vi var ju vana vid en minibuss och den vi fick låna var en personbil med extra säten.

Vi har haft en vanlig personbil tidigare och den gick mycket bra. Det var lätt att hitta reservdelar till den när det behövdes. Inne på Reservdelar24 så finns det en hel del att välja på och priserna är rätt så hyggliga faktiskt. 

Det är enkelt att hitta på sidan med. Till och med jag som inte kan så där värst mycket om bilar och reservdelar kan hitta vad jag söker på deras hemsida. I stort sett så är det bara bilens märke som jag behöver hahaha.

Nej nu ska jag natta min kudde. Ni får ha det så gott mina vänner.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: