web analytics
Gå till innehåll

Vad döljer sig under ytan?

Jag hade en man en gång i tiden som levde för sin mobiltelefon.  Vi hade hemtelefon men ändå så ringde hans familj och vänner på hans mobil. Maken sms:de som aldrig förr men aldrig man fick veta till vem han skrev. Det var inte långa stunder som denna man inte hade din mobil i handen. Han hade en dator som han satt vid när han inte höll i mobilen. Råkade jag hå förbi så fälldes locket ner.

Denna man gick igenom min mobil, min mail och loggade in på de hemsidor jag var medlem i. Han ville jag skulle använda hans dator på ett gästkonto för på hans dator kunde han se vilka sidor jag besökte, hur länge jag var inloggad och hur länge jag suttit aktiv på datorn. Hade jag suttit hela dagarna så hade jag förstått varför men nu var det inte så. Dock så undrade jag vad denna man hade att dölja med tanke på att han slog igen datorn så fort jag närmade mig skärmen. Det kom fram senare att han skrev med andra kvinnor som trodde han var singel.

Jag har varit med om det med en annan man med och med tanke på det så kan jag inte alltid låta bli att ställa mig frågan: Varför? Varför flera gånger om...

Vad döljer mannen? Varför inte kunna skriva öppet? Vill mannen inte att andra ska se vad jag skriver eller är det jag som inte ska se vad andra skriver? 

Hade denna funktion alltid varit inställd så så hade frågorna inte funnits där, men när det ändras bara så där så kan jag inte låta bli att tvivla. Man är ju van är min tanke.

Nåja..sitter och dricker en go kopp kaffe. Det gör kvällen. Ha det gott.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.