web analytics
Gå till innehåll

Vad hände med: Du skall icke ljuga?

Söndag och det går mot kväll. Dagen har gått fort. Jag följde med tvillingarna till kyrkan. De ska ju gå i kyrkan vissa veckor innan de konfirmerar sig. Idag pratade dom om en stad som Gud hade skickat ner till jorden. Vad hände med det åttonde budordet Du skall icke ljuga? När har en stad kunnat komma från ingenstans i rymden bara så där? Det pratades om vin. Dela vin med sin nästa. Jag förstår inte att kyrkan rekommenderar att pimpla vin som är alkohol. Ja det finns även alkoholfritt men jag tror att de flesta väljer med n viss % i faktiskt.

Men men...så är det. Vi alla tänker och tycker olika. Vi gick hem efteråt. Struntade i kyrkkaffet för tvillingarna skulle göra sin läxa. De skulle göra pizza som de skulle bjuda familjen på. De var duktiga och klarade det galant.

Sen började jag att städa här hemma. Packade undan det som vi inte behöver nu inför julen. Sen hjälpte jag till lite på folkan. Flickorna var med och gjorde en hel del där. Nu är jag hemma och tar mig en kopp kaffe. Ska till folkan igen sen för de ska köra en ny film ikväll.

Ha en fin kväll. Sköt om er!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: