web analytics
Gå till innehåll

Vad har livet att ge?

Då är det 29 dagar kvar till jul och det är första gången som jag inte har inhandlat några julklappar än. Jag brukar alltid börja direkt efter jul till nästa jul men i år har det inte blivit så. Detta året har varit så konstigt egentligen och det har satt sina spår lite här och där.

Jag avslutade förra året med ångest och började med detta året med ångest. Sedan blev jag inlagd och efter det så har det rullat på med terapi och behandling.

Jag ser fram emot julen i alla fall. Det är den bästa högtiden på hela året. Hur vi ska fira vet jag inte riktigt än men det blir med nära och kära i alla fall. Sen vilken dag som barn och barnbarn kommer vet jag inte riktigt än det heller.

Idag är det mitt i veckan och i vanliga fall så brukar jag åka från min dotter och hans sambo. Jag brukar vara där några dagar efter terapin. För att få lite lugn och ro och bara tänka på mig själv. På hemmaplan så blir det i regel att man tänker på alla andra.

Jag har funderat på att ha min mobil helt avstängd dessa dagar. Mina barn har ju en pappa som de kan gå till om de behöver något. Jag måste försöka släppa den kontrollen men det är svårt. Speciellt när man känner att man har dom kraven på sig att finnas där 24/7.

Jag känner att jag behöver lugn och ro. En öde ö hade varit så skönt just nu. En ö där inget internet finns och inga telefoner gick att använda. Helt underbart skönt!

Det är ett år sedan som jag blev "sjuk". Tänk vad tiden går fort. Detta året som har gått har fått mig att tänka på så mycket. Jag har försökt och gör det än att förstå vad det är jag vill ha ut av livet. Vad livet kan ge mig. Här och nu. Vad kan jag göra för att uppnå det? Finns det något att göra?

Ibland kan jag känna mig så otroligt ensam. Fast jag är i ett hus fullt med folk så kan jag känna mig så otroligt ensam. Jag kan känna att ingen förstår. Inte så konstigt då de flesta är barn 🙂 Inga krav på dom. De är jätteduktiga alla mina barn faktiskt. Jag är så stolt över dom. De har skänkt mig mycket här i livet och jag är så tacksam över att just jag fick bli deras mamma.

Ja...det var lite av dagens tankar. Inget upplyftande men det är så skönt ibland att få skriva av sig. Ha en fin dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.