web analytics
Gå till innehåll

Varför säger de andra två nej?

Har ni sett den reklamen som handlar om sensodyne tandkräm? Jag tror inte ni har missat den om ni tittar på 3:an. Den går ut på att den är så bra och att 8 av 10 tandläkare rekommenderar den. Jag tycker om den tandkrämen och speciellt för att den inte ger ilningar i tänderna så jag köper den reklamen MEN....varför rekommenderar inte dom två andra tandkrämen? Vad är det som gör det? Det skulle jag vilja veta.

Har varit hemma hos min syster idag. Mamma, Lasse, Peter och Jenni med Erik var där och d bjöd på god mat. Pratade bort några timmar om lite allt möjligt. Det var allt från bröllopsmat till 65-årsgille.

Nu väntar vi in Gladiatorerna till Pontus förtjusning. Ha en fin kväll!

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: