web analytics
Gå till innehåll

Vad ska jag fylla min dag med?

Förmiddag och jag har druckit mitt kaffe. Funderar på vad jag ska fylla min dag med. Disken måste tas, tvätten likaså. Golvet i hall och kök måste torkas av. Ja vem har sagt att jag är arbetslös?

Det blir kallare och kallare ute nu. Vinterskorna åker snart fram. Eller de måste köpas in rättare sagt. Måste även införskaffa mössor och handskar till pojkarna. Ja mynten är runda så att de kan rulla 😉

Tänk! Nu har jag bara två barn hemma. Det känns konstigt. Tysthet i huset är jag inte van vid. Förr var vi 12 personer i huset och nu är vå då fyra kvar. Ja det är stor skillnad på ljudvolymen här hemma nu 😊 Men jag älskade att ha alla här. Det var sällan jag var ensam. Hade alltid någon som kom och pratade. Kanske är det därför som jag känner mig ensam ibland idag?

Nej! Nu måste jag börja dagen här hemma. Önskar er alla en fin torsdag!

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.