web analytics
Gå till innehåll

Vad tycks om min nya design?

Jag tackar WTFDC för denna underbara layout. Visst är hon superduktig? Tack Janna för den underbara designen. Jag är djupt tacksam.

Tänk så mycket man samlar på sig. Inte bara i vardagens verklighet utan även här i bloggen. Man bara lägger på en massa och man tar sällan bort. Varför det? Förmodligen för att jag inte är så haj på koderna. Man tar kanske bort något som man inte ska mm. Nu har jag iaf rensat i min blogg. Jag har tagit bort en del och mer ska det bli.

Tack Janna än en gång. Du är superduktig!

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

2 reaktioner på ”Vad tycks om min nya design?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: