web analytics
Gå till innehåll

Vad var det som hände egentligen?

Denna dagen blev inte som jag tänkt. Vi har varit iväg i helgen och fått många intryck. Jag har ibland svårt att vara ute i stora folksamlingar men i lördags var vi på Liseberg och i söndags så åkte vi till Ullared och handlade. Inte det ultimata kanske med tanke på problematiken men det var en prövning. Det tar mycket på en men det var en mycket trevlig helg. Igår var man helt slut och idag började man sakta men säkert bli alert igen. Jag gick upp till pappas grav och tog bort ogräs, satte nya blommor och tvättade av gravstenen. Vi vattnade även för det var så torrt.

Jag hade ärenden som jag skulle ordna när jag var i stan. In på apoteket och ta ut mina vitaminer och sedan in på Netto för att handla till middagen. Satt en stund i trädgården med ungdomarna innan maten skulle lagas. Det blev potatis med biff. Jag åt  3 små potatisar och sammanlagt två biffar och jag blev så mätt. Jag åt nog fr mycket för jag började känna mig kallsvettig och yr så jag fick lägga mig en stund i sängen. Kroppen säger ifrån.

Det som gjorde att dagen inte blev som planerat var inlägg från en för mig okänd person. Jag vet inte vem personen är, har aldrig träffat henne och aldrig pratat med henne. Jag har bara hört om henne. Jag hade inga åsikter om henne som person då jag inte känner henne. Denna person hade dock åsikter om mig. Jag kände mig fruktansvärt kränkt. Hon skrev öppet där hon pekade ut mig som person och jag fattade inte vad det hela handlade om egentligen för jag svarade bara på en status.

Jag är inte mer än en människa. Jag är ingen supermamma som inte har känslor i kroppen. Jag försöker bara finnas til för min familj och mina vänner. Jag kräver inte mycket tillbaka utan det enda jag vill ha i gengäld är ärlighet, men det ska vara en befogad ärlighet från en person som faktiskt känner mig och inte från någon som bara hört talas om mig. Ja jag blev otroligt ledsen faktiskt. Sitter och försöker förstå vad det är som egentligen hände men det spelar ingen roll för jag betydde tydligen ingenting ändå. Så känns det iaf.

Jag ska lägga mig nu och jag hoppas att morgondagen blir bättre än vad den blev idag. God natt och sov gott.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: