web analytics
Gå till innehåll

Vad vinner dom på det?

Härliga fredag. Jag har fått lite gjort idag. Jag tog en svängom med dammsugaren på nederåningen. Hängt ut lite tvätt i det fina vädret. Men det är också allt. Men det tar sin lilla tid. Jag har problem med min högra axel lite då och då. Idag kände jag inget i den men nu så fick jag smärta i vänster axel i stället. Man ska minsann få känna att man lever. Men skam den som ger sig. Jag tänker inte tillåta smärtan ta över mig! Inte i den mån jag kan bestämma det i alla fall!

Min äldsta son har ringt hem ett par gånger. Roligt att få höra hans röst. Min näst äldsta son har ringt hem och jag är så otroligt glad över att få ha denna fina kontakt som jag har med mina barn. Vad vore jag utan dom? Ingenting!

Jag har sagt det innan men det är värt att sägas igen: Jag är otroligt glad över att f ha min familj så nära mig. De behöver inte vara nära som i samma stad utan dom är nära hjärtat. Vi vet vart vi har varandra och ingen kan ta det ifrån oss. Och då menar jag INGEN!

I helgen så blir det att tvätta och umgås med barnen. Blir det fint väder vilket jag hoppas på så blir det kanske en sväng ner till ankdammen och lekplatsen. Vi får väl se vad helgen har att erbjuda. Blir det dåligt väder så blir det massor med spel 🙂

Det är 13 år sedan nu

Tänk, i år är det 13 år sedan som jag blev tillsammans med Fredrik. Många ser nr 13 som ett oturstal men det gör inte vi. För 12 år sedan så åkte jag och Fredrik till Köpenhamn och fick rum nr 13 på Scandic hotell. Vi förlovades oss där. Nu i år har vi varit gifta 4 år.

Det är många som önskade att det skulle gå åt pipsvängen för oss, men skam den som ger sig. Vi har stått emot många hårda vindar och för varje kastvind så har vi blivit starkare och kan stå emot nästa orkan.

Jag undrar vad dessa människor tror sig vinna på allt skit de ställer till med egentligen. De kan inte tänka längre än vad näsan räcker till. Det är helt klart den svenska avundsjukan som står i centrum för dessa människor. Sådana människor kan bli farliga med tiden. Något som de inte har i åtanke är allt de missar i sitt eget liv när de försöker leva och andas in andras!

Nu ska jag fortsätta att ta hand om min tvätt. Ni får ha en underbar helg mina vänner!

Publicerat den Kategorier Livet

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

4 reaktioner på ”Vad vinner dom på det?

  1. Beatrice

    Grattis till er 🙂 Härligt att se förhållanden som faktiskt klarar sig. Det är så många som ger upp för lätt tyvärr, enligt mig.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.