web analytics
Gå till innehåll

Vaknat på fel sida eller?

Ojojoj...mitt dåliga minne blev en sur dag för min dotter. Ja sur och sur men jag tyckte inte att hon behövde få den kommentaren som hon fick av en vuxen människa. Den kommentaren kunde denna människa ta med mig. I söndags så skulle min dotter vara med i kyrkan och min son skulle få sin första bibel (barnbibel som alla 6 åringar får), Jag visste om det och jag har tjatat på mig själv för att inte glömma bort det, men ändå så var det precis det som jag gjorde. Jag glömde bort det totalt.

När klockan var 11 kom jag på det och då var det försent. Barnen skulle samlas vid 9 tiden och gudstjänsten började klockan 10. Man skulle ringa om barnen inte skulle komma. Vi glömde alltså att ringa oxå. Idag när min dotter var på plats så fick hon en sur kommentar av en vuxen lärare där. Hon frågade min dotter var hon och hennes kompis var i söndags. Min dotter sa att vi glömde bort det. Då kom den sura kommentaren: Hur kan man glömma bort det?

Sedan började hon att prata med andra i stället. Min dotter tyckte det var oförskämt och det tycker jag med. Jag kunde inte låta bli att tänka vidare på detta. Om man nu skulle ringa innan och säga ifrån om man inte kom och vi inte gjorde det. Varför kunde inte dom ringa och fråga då? Min dotter är alltid med annars och detta är den enda gång hon har uteblivit. Var de inte oroliga? Tänk om hon var på väg ner och något hade hänt på vägen? Nu får inte dottern gå själv men det jag vill få fram är att: Är någon alltid med och är punktlig men som helt plötsligt uteblir. Då hade jag undrat och ringt. Inte snäst av barnet när hon väl kom.

Jag får väl träffa denna vuxna människa som kan vara otrevlig mot barn. Då har hon möjlighet att snäsa av mig med en spydig kommentar och så kan jag samtidigt berätta för henne hur lätt det är att glömma 😉 Är det något som jag är duktig på så är det att glömma 😉

Ja ja...det finns människor till allt. Idag har jag varit hemma med småkillarna för Hampus hade ont i sitt öra i natt. Det blev aldrig något verkar det som (tack och lov). Vi har ätit middag. Jag gjorde något som jag absolut sällan gör. Kanske 2-3 gånger om året. Ja om det ens är så ofta. Jag gjorde olika sorters mat idag. Det är väldigt sällan jag gör det men idag visste jag inte vad vi skulle ha. I affären så blev jag sugen på koldolmar och det är bara jag som äter det. Mina små ville ha pannkaka och det vill inte Stéphanie ha. Fredrik måste ha riktig mat som mättar då han jobbar hela dagar. Vad skulle jag ha för mat?

Det blev koldolmar med potatis till mig. Pannkakor till de fyra minste och Fredrik fick bruna bönor med bacon. Stéphanie tog potatis och bacon och hon smakade även mina koldolmar. Alla blev nöjda och glada och framför allt mätta.

Mina små satt och tittade på tecknat tidigare och det är ju samma scener som visas hela tiden. Man betalar dyra pengar för att ha kanalerna men de visar bara samma program hela tiden. Oavsett så tyckte jag att det var tråkigt så jag satte mig vid datorn och kollade film faktiskt. Jag såg på Mulholland Drive. Den var först rätt så dålig tyckte jag men ändå så var det något i filmen som fick mig att ändra åsikt. Vad jag tyckte om den kan ni läsa i min recension här. Har ni inte sett den men tänker göra det så är mitt råd att vara med från början och slötitta inte.

Jag läste om det orangea kuvertet som alla får. Det blir tydligen senare som folk kan ta pension. Ju äldre man är ju tidigare kan man ta ut sin pension verkar det som. Idag är man väl pensionär vid 65 års åldern men folk kan tvingas att arbeta några år till tydligen. Jag tycker pensionen är sen nog ärligt talat. En människa ska jobba häcken av sig först och sedan får de pension och ska leva livet. Vad får de flesta? 10-15 år?! Har man tur så kan man få 20 år efter pensionen och då är många redan så gamla och inte kan göra så mycket. Jag tycker det är en sen ålder som många får för att leva livet på.

Nej. Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sedan ska barnen läggas. Ha en fin kväll.

Intressant?

1 reaktion på ”Vaknat på fel sida eller?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: