web analytics
Gå till innehåll

Val av husläkare

Då börjar skolan om en vecka. Det ska bli skönt samtidigt och komma in i de vanliga dagsrutinerna men samtidigt så saknar man den sommar man aldrig fick. Man vill alltid ha mer än vad man fått när det gäller solen men vi har inte haft så mycket av den varan som jag hade önskat. mina barn går från småbarn till skolbarn. Pontus är den minste i familjen och börjar ettan om en vecka.

Är det inte sprutor för ettorna förresten? Det brukar vara vaccinationer men jag kommer inte ihåg i vilken ålder de får det. Tror att det är i ettan eller tvåan. Vi har en husläkare som vi brukar gå till men i skolan så är det skolsköterskan som tar hand om vaccinationerna. Läkaren känner mest på kroppen. Vi har en och samma till hela familjen och det tycker jag är bra. Skönt när en läkare känner en för då behöver man inte gå genom allt varje gång

Min läkare är dock borta fram till nästa år. Men hon kommer år 2016 och det ska bli skönt. Hon känner mig mer än vad jag känner mig själv tror jag. Jag började gå hos henne för två år sedan och trivs kanon med henne så jag flyttade över mina barn till henne med. Hur gör ni med husläkare? Har ni en och samma ni med?

Husläkare

Publicerat den Kategorier Urban&I

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: