Gå till innehåll

Välkommen sommar och sol

Äntligen så har solens värmande strålar kommit. Det har jag längtat efter länge. Vi planerar en kryssning för hela familjen. Det ska bli så roligt. Jag längtar redan. Det blir några mil att köra men det är det värt Vi ska dock gå igenom bilen innan. Serva den är aldrig fel. Det blir Fredriks jobb. Han kan det där med att byta filter och annat som kan behövas. Det är tur att han kan det för jag vet inte ens vart det sitter i bilen.

Jag vet att en bil mår bättre av att servas lite då och då. Det finns affärer som man kan köpa det man behöver men det finns även sidor på internet som har många bra erbjudanden. Man ska nog ta en titt där innan man kör in på en verkstad. Man kan tjäna mycket pengar på det.

Är man ny som jag när det gäller reservdelar till bilar så finns det även sidor på internet där man bara behöver skriva in vad det är för bil man har, sedan så kommer allt upp på skärmen. Snabbt och smidigt. Eller vad säger du? Är det dags för er med att se om din bil? Klicka in dig här för mer information 🙂

Nu ska jag göra mig i ordning för att gå tll vårdcentralen. Ska ta mina årliga blodprover. Ha en fin dag!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: