web analytics
Gå till innehåll

Välkommen till min lilla vrå

Jag har varit flitig idag, den första dagen på året. Det känns skönt. Jag har storstädat hela mitt sovrum. Många tycker kanske inte att det är mycket, men då har ni inte sett mitt sovrum (som det var). Det är jag och sambon som sover där och lilleman (pontus) sover där också fast han varje kväll säger att han ska sova där uppe. Han har faktiskt sovit uppe en gång och det var i julas. Duktig han var och han var så stolt?

Iaf så är det vi som sover där och sedan har jag en hel hög med barn. De sitter där inne och tittar på tv. För de kan inte se samma program så de som ser på ett program tittar i vardagsrummet och de andra i vårt sovrum.D e som inet vill se något av det som visas tjatar om att de vill se sitt. Dessa barn som sitter i vårt sovrum har ibland kuddkrig och annat krig. Det ser ut som Jerusalems förstöring ibland.

Nu var det nog. Barnen åkte ut och jag började städa upp i varje vrå. Nu är det nästan klart. Jag har lite kläder som ska sorteras och läggas in i skåpet. Annars är jag klar. Det känns så skönt!

Jag såg att jag har fått 3 följare till i min blogg. Vad roligt. Hoppas ni ska trivas i min lilla vrå. Jag vet inte vem alla är men jag vet vem den ena är. Det är Jessica. Hon har en egen blogg som heter Trollfamiljen. Gå gärna in och kika. Den är mycket trevlig. Klicka här. Jag hälsar er nya välkommen och även er andra som har följt min blogg tidigare. Nu är det nytt år och nya krafter ska in. Vi får väl se hur det blir med det 😉

God fortsättning go vänner"!

Follow @smulan820 Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: