web analytics
Gå till innehåll

Välkommen till världen ❤️

Lilla Elvira ❤️ välkommen till världen du underbara flicka ❤️

Min lillebror har fått sitt efterlängtade barn. Jag är så glad för hans skull. Som han har längtat! Ja, jag med. Ska bli så roligt och få följa hennes resa här i livet.

Ett stort GRATTIS till Peter och Susanne 🥰

Att se ett nyfött barn är så underbart. Finns det något bättre? Nej! Absolut inte! Att jag älskar barn har väl inte undgått någon då jag har sju stycken själv. När jag väntade mina barn så mådde jag så bra psykiskt. Jag hade ont överallt men det spelade ingen roll. Bara tanken på att jag bar på en framtid gjorde mig så lycklig. Ett liv som skulle få möta världen. Tänk att det lilla livet var en del av mig?!

Idag har jag och Beatrice klippt Sally och Tjabo. Har klippt deras klor med. I morgon är det Corall och Mimmis tur. Vädret är bra. Inget regn men lite kyligt. Det är ändå skönt ute. Får se om det blir regn. Brukar bli det när det är cruising i stan!

Önskar er alla en fin dag!

6 reaktioner på ”Välkommen till världen ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.