web analytics
Gå till innehåll

Vänner eller ”vänner”

Det finns vänner, och så finns det "vänner" Skillnaden mellan dessa är att de första kan man lita på. De finns där för en oavsett vad. De andra är precis raka motsatsen. Jag har inte så många vänner. Det är självvalt. Jag vill hellre ha få riktiga vänner än många bekanta. En bekant för mig vet inte så mycket om mig. En nära vän kan jag anförtro mig åt. Lita på. Finnas där för en. Någon som jag kan finnas till för. En nära vän kan ringa mig mitt i  natten om det så vore. Jag skulle göra allt för dom.

Idag är en sådan där dag då tröttheten har tagit ut sin rätt. Man tänker för mycket. Börjar tvivla och sedan så vet man inte vad som är vad längre. Ja har ont i min rygg. Det blev för mycket tvättande häromdagen förmodligen, men det var skönt att få det gjort. I morgon ska jag till Kalmar. Jag ska till min samtalskontakt. De har flyttat till ett nytt ställe och jag vet inte vart det är. Jag får åka in tidigt så jag hinner leta upp det. Jag tycker inte om att komma på nya ställen. Speciellt när jag inte vet vart jag ska hän.

Idag är Pontus i skolan. Han är förkyld men det är ju sådana tider nu. Han har ingen feber och han är pigg i alla fall. Nu ska jag ta mig en kopp kaffe. Sen ska jag fortsätta att plocka undan här hemma. Ha en fin dag.

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: