web analytics
Gå till innehåll

Väntat besök

Äntligen fredag. Jag hade planer för denna dag men det blev lite ändringar i planeringen. Jag hade tänkt att ta med pappa ut en sväng i Borgholm idag. Det var fint väder men det blåste lite. Tänkte iaf att det hade kanske varit skönt för pappa att komma ut i friska luften lite.

Jag fick sedan veta att han skulle få besök och jag visste från vem så jag avstog faktiskt då att komma under den tiden. Tänkte att de träffas inte så ofta och tänkte att pappa kan jag träffa och ta ut närsom.

Jag gick upp lite senare till honom och pratade bort en stund sen gick jag till jobbet igen. Det har varit en lugn dag annars och det är skönt för de två senaste veckorna så har det varit mycket. Jag ska till mitt andra jobb med en runda i kväll o ta det som behövs där.

Pontus sover redan. Det har varit en tuff dag hos dagmamman 😉 Det tar på krafterna att springa runt o busa. Robin och Stéphanie är hos kompisar.

Nu ska jag fixa till maten. Vi ska ha tacos till middag. Så gott det ska bli. Det var ett bra tag sen vi hade tacos. Jag önskar er alla som läser en fin kväll. Sköt om er!

Tycker du om min blogg? Lägg gärna till den i bloglovin eller i följaren till höger 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: