web analytics
Gå till innehåll

Var det rätt person (låt) som vann?

Igår var det final i Melodifestivalen. Jag blev överraskad när jag såg att jag faktiskt hade hela 7 bidrag som jag tyckte om. Det är inte så ofta jag tycker om bidragen annars men i år var det 7 av 12. Jag hejade naturligtvis på Ove 🙂 Hans låt var ju så bra. Visst...den håller inte för Eurovision Song Contest, men den var klämkäck. Av killarna så höll jag på Robin Bengtsson. Första gången jag hörde hans bidrag så fick den inga hjärtan av mig. Igår fick den full pott. Ju mer jag lyssnar på låten ju mer tycker jag om den. Av tjejerna så tyckte jag att Mariette, Wiktoria och Ace var lika duktiga.

Det blev alltså Robin Bengtsson som tog hem pokalen. Det var han värd! Nanos låt var också bra. Den gillade jag inte heller från början. Han kom tvåa i tävlingen. Han vann folkets hjärta men inte juryns. Jon Henrik Fjällgren. Vad ska man säga om honom?! Visst är han duktig men det var inte han som gjorde låten Utan tjejens röst i låten så hade den inte varit något att lyssna på. Jag vill höra vad dom sjunger om och det gör man inte när han jojkar. Jag är glad över att inte Lisa Ajax tog hem finalen. Hade hennes låt vunnit så hade jag verkligen inte sett fram emot Eurovision Song Contest.

Jag tycker att hennes ordval i låten skulle ändrats innan finalen. För det är ju den låten de tävlar med. Skulle då hon vunnit så hade hon kanske inte fått tävla med låten. Varför ska hon då vara kvar och ta en plats i finalen när någon annan hade kunnat tävla istället för henne? Men det är min åsikt. Jag tycker annars att Lisa är en mycket duktig sångerska. Jag hejade på henne i Idol.

Vem var din favorit?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: