web analytics
Gå till innehåll

Var finns 17 åringen?

Idag har det varit fint väder, men jag har märkt att jag fryser lättare nu än innan operationen. Eller jag känner mig mer frusen ska jag kanske säga. Jag börjar få hungerkänslor med. Det hade jag inte de första dagarna efter operationen. Jag känner även att ag behöver gå på toaletten. De första dagarna så kunde jag gå en hel dag.

Jag har ätit fem små mål idag och jag har svårt att hitta måltider som är flytande och som jag mår bra av. Jag har tagit yoghurt men då blir sockret högt fast jag bara tar 1,5 dl. Det har inte gått över 9,2 men ändå. Så yoghurt blir det inte mer i alla fall. Jag försöker med olika soppor, shakes och filmjölk. Jag längtar tills jag kan äta puré nu.

Min dotter är fortfarande på läger med skolan. De ska vandra i skogen och jag undrar hur hennes första natt ute i skogen var. Hon var inte alls sugen på det, men hon såg ändå fram emot att vara ute och vandra lite. Snack om min dotter. Hon är 17 år och jag kom att tänka på henne när jag läste om 17-åriga tjejen från ett café i Blomberg på Kinnekulle. Jag hade varit helt knäckt om min dotter inte hade kommit hem.

Det känns som att det har hänt något med tanke på att föräldrarna sa att hon inte är någon som skulle hålla sig borta. Jag hoppas verkligen att tjejen kommer hem oskadd. Det måste vara hemskt för föräldrarna i detta läget. Jag kan inte säga att jag förstår deras oro för tack och lov så har jag aldrig behövt uppleva det. Mina tankar går till dom alla och jag hoppas som sagt att flickan mår bra. Usch. Det är så att man ryser. Det händer en hel del runtomkring oss så hälften vore nog.

Läs mer om det i SR.

Beatrice har vrickat sin fot i skolan idag. De hade bolldag och det var där hon vrickade foten. en råkade flera olika elever trampa på just samma fot så hon kom hemlinkande idag. Hon kan knappt gå på foten stackaren. De hade lindat m den i skolan i alla fall. Småkillarna är trötta efter dagen och sitter och tittar på TV. Jag ska fixa kvällsmat till dom nu, mat i magen är aldrig fel.

Ha en fin kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: