web analytics
Gå till innehåll

Var kan jag gömma mig?

Det är så skönt att det är fredag. Vi ska bara vara hemma och ta det lugnt. Fredrik har vakten hela helgen oxå. Det enda jag har planerat in är att försöka fixa till pojkarnas rum där uppe. En säng ska ut och en bäddsoffa ska in sen har jag massor med tvätt som ska vikas. Jag ska till pappas grav med och tända ett gravljus tänkte jag. Det har regnat här nu i två dagar så jag måste komma blommorna om de är fina eller om de ska slängas.

Pontus sa igår att morfar var i himlen och att han saknade honom mest i hela världen. Han tar det ändå rätt så bra och förstår att vi inte kan hälsa på morfar där man kan se honom, men han vet oxå att vi kan gå till graven när man vill prata med morfar. Man kan ju prata med morfar överallt vart man än är men på graven så smyckar barnen själv med blommor som de tar med sig.

Vi har en svart katt som vi tog hand om när han var liten. Han var ca 3 veckor och han har alltid varit lite speciell av sig. Han kunde ibland gömma sig på ställen där han trodde att han var osynlig för vår andra katt som jagade han i början. Han tror än idag att han kan gömma sig. Jag hade satt ut min tvättkorg och där var en blå pyjamaströja. Den hängde lite ner över tvättkorgen och där hittade han sitt gömställe. Han förstår dock inte att hela han måste vara gömd.

Det var ju kundkväll häromdagen på Fredriks jobb bland annat och där tog jag några foton på barnen. De hade det mysigt med varm chockladmjölk och kakor. 

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: