web analytics
Gå till innehåll

Vår midsommarhelg

Det har varit ett lugnt midsommarfirande på Öland. Polisens målsättning var det o de lyckades. Ja det kunde ön behöva med tanke på mordet förra året. Jag vet att det sker mord överallt men när det händer i närheten där man själv var är det skrämmande.

Själva har vi haft en underbar midsommarhelg. Vädret har varit kanon o Fredrik fick bara ett larm på hela helgen. Ja han går ju inte av förrän imorgon vid 06:00 så mycket hinner att hända men man får hoppas på att det förblir lugnt.

Jag bestämde mig i torsdags att jag skulle bara umgås med familjen o bara det absolut nödvändigaste i hemmet. Jag tvättade iaf och plockade undan lite här o var men annars så solade vi, spelade spel o bara var. Helt underbart.

Ja hur barnen låg o solade ser ni själva...skratt...fast de låg som de gjorde så har de blivit solbrända. Jag har solat (bild4) men tror ni att det syns? Nej det gör det inte. Ska kanske göra som barnen hädanefter? 😉

I går så skulle Fredrik fixa till ett hål som vi hade i gräsmattan. Ja hål o hål. Ett slitet ställe. Hampus hjälpte till. Han tog sin lilla traktor med vagn o tog sanden i den o körde i väg. (med Fredriks hjälp) Sen sandade de igen hålet och Hampus blev så stolt för att han hade fyllt igen det.

Jag gjorde en midsommartårta idag. Massor med jordgubbar till barnens förtjusning. Det blev inte mycket kvar av den så de tyckte nog om den. Så här såg den ut innan barnen tog sig en bit.

Här under har Pontus det roligt. Han älskar att gunga. Jag ser honom gärna i "bebisgungan" men han kan allt säger han o ska helt klart gunga i den stora gungan. Det får han under min bevakning 😉

 

Här ovan har vi Robin med hans kanin Molly. Hon är så sällskaplig så hon blev överlycklig för att komma till bords med oss andra. Sen har vi Stéphanie. Hon börjar bli en ung dam nu. Hon har klippt sig kort. Först hade hon ingen lugg men hon ville ha en så jag klippte till en till henne. Hon blev så glad så.

Bilderna här under är från måltiden idag. Inga kanonfoton precis, men ändå bilder från vår dag. Robin (bild3) ville absolut ha tungan ute när jag fotade 😉

Hoppas ni oxå haft en mysig o fin midsommarhelg. Kram på er.

Vill du rösta på min blogg? Tryck på knappen undertill.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: