web analytics
Gå till innehåll

Vår skrämmande värld

Hon ser ut som vilken kvinna som helst. En alldaglig kvinna som arbetar bakom sin glassbar. När jag hör ordet glass så tänker jag på barn. Det har nog varit många barn i hennes glassbar. Många familjer som tyckte glassen smakade bra och att kvinnan bakom disken var trevlig. Vad de inte visste var att hon hade styckade kroppsdelar i källaren som ligger under glassbaren. Helt plötsligt så fick jag avsmak från glass.

Detta hände inte i Sverige utan i Österrike. Men det händer saker även i Sverige. Enlig GP så har unga barn våldta en 14 åring. Någon kunde vara så ung som tio år. Men det var inte säkerhetsställt. Jag hoppas att de har fel. Oavsett vilken ålder gärningsmännen hade så är det ju på tok fel.

Det är en skrämmande värld vi lever i. Det är bara så.

Idag är det en ny vecka. Jag fattar inte vart dagarna tar vägen. Det är kallt ute och det förväntas bara bli kallare nu. Det är inget jag längtar till precis. Jag har hämtat hem Pontus från dagis nu. Han sitter och kollar på Chuggington. Det är pratande tåg som ska lära sig allt möjligt. Mycket spännande tycker Pontus.

Idag har jag namnsdag. Det är Elisabeth idag. Eller Elisabet rättare sagt. Det finns inget H i almanackan 😉 Jag har gått lite på tomgång här hemma. Jag har sovit dåligt i natt. Har gjort det nu i flera nätter. I natt vaknade jag runt 01:30 och sen har det blivit mycket hackigt i sömnen. Jag somnade och vaknade och somnade och vaknade. Jag sov inte mer än en halv timme åt gången. Jag är lite seg nu med andra ord.

Nu ska jag göra lite nytta. Skickar en bamsekram till er alla.

Intressant?

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: