web analytics
Gå till innehåll

Vår söndag med bilder

Det är söndag o helgen är snart över. Idag har vi varit flitiga. Vi gick upp i morse o åt frukost. Promenerade till pappa. Tog en kopp kaffe hos honom o pratade lite. Han blir så glad var gång vi kommer. Vi är där minst varannan dag iaf o det är lika roligt för oss att träffa honom. Barnen tycker det är så roligt.

Sen gick vi hem o fixade o donade. Fredrik var ute i trädgården o jag i tvättstugan samt städade här inne. Så gott det gick iaf. Det är inte lät att dammsuga med flera barnfötter som springer här 😉

Det blev middagsdags o jag lagade till ostschnitzel med potatismos och röd vinbärsgelé. Gott gott gott. Efter maten tog vi en promenad. Det var skönt väder. Det var snudd på regn kändes det som men det blev inget. Vi tog oss en tur in på brandstationen till barnens stora glädje.

Här sitter de i båten

Efter promenaden så duschade vi av dom små. Tvillingarna och Hampus har lagt sig. Pontus somnade tidigare i kväll. Känner jag Stéphanie rätt så går hon snart o lägger sig med. Ett under att hon fortfarande är uppe.

Jag fotade lite innan idag med mobilen. Här under är blommor från trädgården.

Lite fler bilder

 Här har vi vår kanin Molly. Ja det är egentligen Robins men han har den med alla. De andras dog ju i kaninpesten som gick.

Nu ska jag fixa något gott att äta. Det blir förmodligen äggmacka med kaviar. Önskar er alla en fin kväll!

Vill du rösta på min blogg? Tryck på knappen undertill.

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: