web analytics
Gå till innehåll

Vår underbara jul 2015 (Text och bild)

Det var en fin och mysig dag i går. Stéphanie hade gått upp tidigare och bakat scones till hela familjen. Vi åt frukost tillsammans och hade det jättemysigt. Vi handlade hem det sista efter frukosten och slog in de sista julklapparna. Jag och Stéphanie förberedde maten så vi kunde sitta ner i lugn och ro och titta på Kalle Anka och hans vänner.

Efter maten så hjälptes vi åt att ta fram maten. Vi hade dukat bordet innan så det var bara att sätta sig ner sen och börja äta och njuta av maten. Jag orkade inte äta så mycket. Jag blev mätt efter lite grann men det var gott.

Efter maten så dukade vi av och fick bort mat och disk. Vi åkte ut till gravarna och tände ljus och satte ut mina blomsterarrangemang som jag gjorde tidigare på dagen. Det blev så ljust och fint nu när ljusen blev tända på gravarna.

Vi åkte hem och började dela ut julklapparna. Då hade klockan hunnit bli 18:00 ca. Barnen hade väntat länge och de var så förväntansfulla. De fick lite av varje. Kläder, leksaker, böcker, Lego och lite annat smått och gott. De stora barnen fick kläder, smink, saker till hemmet, verktyg, spel och mycket annat. Jag gav Robin och Tove bland annat en canvastavla med Nellie på. De blev så glada för den.  Till hela familjen har jag och Fredrik köpt Xbox 360 som vi alla kan ha roligt med.

Själv fick jag mer än vad jag hade förväntat mig. Jag blev så glad över det jag fick. De hade inte behövt att köpa något alls egentligen. Jag var så glad över att få fira jul med mina nära och kära. Det jag fick var både behövande och bra att ha. Lite nytta och lite nöje. Beatrice vet att jag älskar Olaf i filmen Frozen och jag älskar att apor så hon hade köpt nallen med Olaf och en stor apa i porslin. Stéphanie hade köpt Hasse Anderssons första LP-skiva. Den hade jag redan. Den var för övrigt min allra första LP skiva över huvud taget. Jag blev dock glad ändå för denna var i bättre skick än den jag själv har. Jag fick även Scrabooksaker som jag kommer få nytta av.

Benjamin hade köpt en kaffemugg till mig där det står Mamma Tack för att du finns. Så jättefin. Av Robin, Tove och Nellie fick jag en skotorkare som jag kommer få nytta av. Sen hade Tove och Robin lagt ihop med Stéphanie och köpt en elektrisk fotfil som jag så länge velat ha. Av Fredrik fick jag kläder, strumpor, vantar, sadeltäcke och en bok av Björn Hellberg.

Av mamma och Lasse fick jag parfym. Av Peter fick både jag och Fredrik en ny kaffekokare och av Diana fick vi en ny vattenkokare. Som sagt, jag blev mer än nöjd. Jag tackar så mycket för alla mina julklappar.

Kvällen avslutade jag och flickorna med att gå till kyrkan. Det var jättefint och mysigt. Prästen var bra att lyssna på. Han var inte tråkig som många kan vara. Kyrkokören var på plats och de var duktiga. Det var slut kl 00:00 och då var det bara att gå och lägga sig. Jag hade svårt att komma till ro så klockan hann bli 1 på natten innan jag kände att nu kunde jag snart somna.

Idag blir det att ta det lugnt. Jag ska försöka få ihop lite bilder från detta året. Har en vecka på mig att få ihop bilder från det gångna året 🙂 Jag hittade inte det gångna året för 2014, men vill ni se hur mitt år var 2013 så kan ni göra det här.

Barnen leker med sina saker. Hampus har redan börjat att bygga på sitt Lego.  Nedan finns det lite bilder från gårdagen samt bilder på mina saker jag fick. Jag tackar min älskade familj än en gång för alla fina saker jag fick. älskar er <3

Julen 2015

Julen 2015

Julen 2015

 

Julen 2015

Julen 2015

Blomsterdekoration

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: