web analytics
Gå till innehåll

Vår underbara natur

Ja det är bara halva dagen som har gått men det känns som om det vore hela faktiskt. Snacka om en lång dag! Jag har frusit halva dagen. Det vill säga från det jag gick upp i morse tills nu. Jag är fortfarande inte varm. Jag har ingen feber men jag fryser som attans. Fast jag gjorde det så tänkte jag att frisk  luft har ju ingen dött av-än iaf.

Jag och Fredrik åkte ut till svärmor. Medan Fredrik klippte träden så tog jag en långpromenad med hundarna. Det var rätt skönt och komma ut och gå. Lite motion är aldrig fel. Jag passade på att fota lite när jag var ute och gick.

Ja jag älskar att fotografera naturen. När inte barnen finns till hands 😉 Jag tycker naturen bjuder på mycket vackert och man ska inte ta naturen för givet. När jag gick längs cykelvägen och tittade på sidorna så såg man både det ena och det andra. Sådant som inte har i naturen att göra. Titta på bilden nedanför. Ser ni ölburken som ligger nästan i mitten på fotot?

När jag sedan kom lite längre bort så såg jag en kylväska ligga slängd i buskarna. I den kylväskan låg det en mjölkpaket och ett paket med apelsinjuice och något annat smått och gott. Hur länge den har legat där vet jag inte men den har nog legat där ett tag. Förmodligen innan snön föll.

Många vuxna människor gnäller på dagens ungdom. Jag vet inte men jag tror inte att detta är en ungdom som har slängt det där. Kanske är det jag som har förhastade tankar om ungdomar och vuxna men det är det jag tror iaf. Man hör vuxna som gnäller på ungdomarna. De säger åt sina ungdomar att göra si eller så men sen gör dom tvärt emot säger dom. Ett barn eller ungdom gör sällan det man säger. De gör det föräldrarna gör.

Naturen förstörs och det gjorde den inte över en dag. Inte över några månader heller utan det är betydligt längre än så. Det innebär att ungdomarna som vi vuxna gnäller på är näst intill oskyldiga i det hela för det är deras förfäder som bär skuld till det mesta. Enligt min åsikt iaf.

Jag fortsatte min rundvandring och njut av fulla drag av min promenad trots allt.

Jag och Fredrik tog en värmande fika sen och bara njöt av lugnet. Sen for vi iväg och hämtade barnen, handlade och åkte hem. Nu sitter vi och bara slappar. Jag har tvättat två maskiner tvätt idag. Ska försöka hinna med två till tänkte jag, sen tar jag kväll. Ska bädda ner mig under filten för jag fryser fortfarande. Medan jag sitter här och skriver så spelar Pontus keyboard. Han är mindre än vad keyboardet är 😉

Ha en fin kväll!

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: