Gå till innehåll

Våra barn och barnbarn är ljuset i tunneln

Vi är många i vår familj och jag älskar dom alla av hela mitt hjärta. Många säger att vi är för många men det är ju bara en åsikt de har. Det står inte i någon lagbok om att man bara får vara ett visst antal i ett hushåll, eller hur?

mina yngsta barn trivs med att vi är så här många. De vill inte ha det på något annat vis. det är skönt att höra för de känner sig trygga med oss alla.

Här sitter vi samlade. Längst bark sitter Benjamin, pontus, Hampus med Nellie i knät. beatrice och tove. Längst fram sitter jag, Jonatan, Stéphanie, Angelica, André med lilla Alizia i famnen. Sedan har vi Robin med lilla Sebastian i knät och längst ut sitter Fredrik <3

Barnbarn är en gåva

Jag har tre älskade barnbarn. De är en gåva om man nu kan uttrycka sig så. jag kan inte tänka mig ett liv utan dom. jag skulle kunna gå igenom vatten och eld för dom. Gud nåde den som kröker ett årstrå på deras huvud.

Jag blev farmor för första gången för snart tre år sedan. nellie föddes i juni och mitt liv blev berikad på ett sätt jag aldrig skulle kuna drömma om. Jag kom in i en ny fas i livet och jag älskar det. Mina barnbarn har jag i mitt hjärta och där får de sitta tills den dagen jag inte finns mer.


Här sitter Fredrik med Nellie i knät och jag har Sebastaian och lilla Alizia <3

Jag önskar er alla en fin dag. Här i Borgholm skiner solen men det blåser. Kram på er alla!

11 reaktioner på ”Våra barn och barnbarn är ljuset i tunneln

  1. Lisa (sjubarnsmamman)

   Javisst är det.
   Vad konstigt att du inte kan se bilderna. Ska kolla upp det. Tack för att du sa till.

   Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: