web analytics
Gå till innehåll

Våra dagar

Här kommer lite bildkalas från dagarna som varit. Stora sonen har ju varit hemma och det var fint väder. Vi satt i trädgården och hade det allmänt lugnt och skönt.

 I torsdags så åt vi glass på torget. Det var jättefint väder så vi cyklade ner för att ta oss en glass.

Igår var det underbart väder. Man kunde gå i shorts och linne. Jag låg och solade i trädgården och barnen var ute hela dagen. Fredrik fick larm och fick åka iväg med brandbilen då passade vi på att åka cykla upp till pappa en stund och önska honom en trevlig påsk.

I stället för ett påskägg så fick han noblesse. Han tycker om dom. I alla fall i små mängder.Det var meningen att vi skulle tagit hem honom en dag i påsk men det går inte när Fredrik har jouren hela helgen. Man vet aldrig när han får sticka i väg och jag kan inte själv ta upp pappa på trapporna och inte ner heller för den delen.

Vi cyklade hemåt men stannade till i affären först. Fredrik hade nästan precis kommit hem från larmet när vi kom hem. Vi åt middag (vi grillade) och plockade in det som skulle in. Påskäggen gömdes och barnen skulle leta upp dom. Pontus var lite rolig för han hittade äggen men han tog inte dom. Han fortsatte att leta ändå 😉 Till sist så förstod han att han skulle ta ett.

Vi var ute hela dagen i stort sett men efter barnen hade letat upp sina ägg så gick vi in och såg Madagaskar med barnen och hade en mycket trevlig stund med dom. Pontus somnade rätt så snabbt efter vi hade satt oss. Han hann att äta lite godis sen slocknade han. Våran katt Skruttan hittade sin plats och lade sig till rätta.

Detta var mina senaste dagar. Jag hoppas era varit lika fina och att de blir fina även framöver. Ha en fortsatt fin påskhelg!

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: