web analytics
Gå till innehåll

Våren är på ingång

Alla hjärtans dag var igår. Vi åkte till Fredriks mamma med blommor, trisslott och hallon. For sedan vidare till gravarna. För 6 år sedan var jag och några av mina barn i Eslöv. Bodde hos Carina en vecka då vi var med på Andrés rättegångar. Den 14:e februari kom jag med en bukett röda rosor till henne. Hon blev så glad. Saknar henne så otroligt mycket.

Idag har jag en del att göra. Har en massa tvätt som inte tvättar sig själv. Har ett kök som måste fixas efter gårdagens måltider. Har hundar som behöver omvårdnad och kärlek. Det är alltså en dag som varvad med en massa måsten och nöjen!

Jag hoppas att ni fick en fin dag igår. Egentligen ska alla hjärtans dag vara som vilken dag som helst. Kärlek ska visas varje dag.

Jag vaknade I morse med ett tungt huvud. Jag är så trött. Det har blivit ljusare om dagarna och ibland kan man höra fåglarna kvittra. Det är så underbart. Man får nosa lite på den kommande våren. Men ändå sitter tröttheten i både kropp och själ. Men det blir bättre. Det är huvudsaken.

Jag önskar er alla en fin dag. Varma kramar till er alla!

Publicerat den Kategorier Livet

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.