web analytics
Gå till innehåll

Våren kom på besök

Helgen går mot sitt slut. Har haft två av mina barn och barnbarn hemma på besök. Dom kom för att gratulera Fredrik som fyllt år. Tyvärr så blev det inte så torrt på marken så vi kunde spela nummerkubb ute men däremot så blev det konstbluffen vid köksbordet. Roligt kortspel som går ut på att sälja konst. Man har 5 äkta tavlor och ett som är förfalskat. Det gäller att bli av med alla samtidigt som man ska köpa in av andra. Andras tavlor är mer värda än dom man själv har. Eller konst från det land man kommer ifrån. Roligt tidsfördriv 😊 Jag brukar ha 3-5 förfalskade tavlor på handen men jag har vunnit en del gånger ändå.

Jag älskar att ha min familj runtomkring mig. Dock så kan jag uppskatta ensamheten med. Man har ingen mer än sig själv att ta hänsyn till. Inga krav har man på samma sätt. Sådana dagar behöver vi alla.

Igår gick vi till pappas grav. Varje år gör jag i ordning där. Dock brukar det ske början på april men det har varit så kallt så det har inte varit läge för det. Det brukar bli rätt så blött då ny jord läggs samtidigt som alla stenar och prydnadssaker tvättas av. Nellie och Sebastian hjälpte till att lägga ut stenarna och att vattna. Jag tog bort några av blommorna som jag tyckte såg mindre trevliga ut och planterade nya. Nu blev det fint igen.

Idag har det varit riktigt skönt väder. Jag hoppas verkligen att det kommer hålla i sig nu. Visst är vi alla värda lite vårsol nu?

Hampus skulle blivit konfirmerad nu i slutet på maj men det blev framskjuten till augusti på grund av Covid-19. Av samma orsak så kan vi föräldrar inte vara med när gymnasieeleverna springer ut. Så jag missar tvillingarnas. Lite tråkigt, men vad finns det att göra?! Den här pandemin har verkligen ställt till det en hel del.

Jag har tagit första vaccinationen nu. Nästa är i mitten av juni. Fredrik ska försöka få till en tid med. Snart hoppas vi på, men det är svårt. Tiderna tar slut fort. Undrar hur många doser det är som ges varje dag? Hade varit roligt och veta.

Önskar er alla en fin kväll!

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: