web analytics
Gå till innehåll

Varför ansöka om kontaktförbud?

Vilken lång dag det har varit. Tiden har stått stilla känns det som. Har suttit och tittat på Historien bakom låtarna som var om Johnny Cash. Mycket intressant. Tyvärr så har jag missat de första fem programmen. Jag hoppas det kommer en repris på dom.

Loggade in på facebook. Brukar mestadels få uppdateringarna via mobil och oftast så missar jag en hel del från andra. Jag får inte upp allt via mobilen. Är det bara jag eller gäller det alla? I alla fall så fick jag se en uppdatering som jag blev lite fundersam till.

Jag har ansökt om kontaktförbud mot en viss person och det gjorde inte jag för att vara elak utan jag vill inte att denna person skriver mer för sin egen del. Sedan har jag barn som indirekt blir inblandad och det är inte rätt. Sen anser jag att jag blir psykiskt misshandlad då kommentarerna oftast handlar om mitt forna liv och det var ingen dans på rosor precis.

Jag hade önskat att vi hade kunnat ha kontakt men jag vill inte bli kränkt. Jag vet att jag har sagt saker som var olämpliga. Jag har ingen ursäkt för det mer än att jag var fruktansvärt förtvivlad, rädd och orolig. Jag har bett om ursäkt, mer kan jag inte göra. De kommentarer jag fick har inte kommit i en sådan situation utan de har skrivits för att jag ska bli sårad. Det är skillnad på att göra något medvetet och inte medvetet.

Tycker det är synd att denna person bara ser det jag råkade göra vid ETT tillfälle i stället för alla dom gånger jag faktiskt har stått bakom och stöttat. Jag har ALLTID funnits där för den personen men det glöms bort.

Men men...nu är det som det är och jag försöker göra det bästa av situationen.

Idag har jag dammsugit och vikt tvätt. Fick hjälp av Maria med att vika tvätten. Min axel har visat att den lever. Fy farao vad jag har haft ont. Levt på värktabletter känns det som. Det blir Voltaren och Ibumetin innan jag lägger mig för natten. Jag hoppas d snart går över. Tycker dock att d tär lite konstigt att jag känner av smärtan fast jag har Alvedon och Ibumetin i kroppen.

Var och fixade i ordning på pappas grav med idag. Tog bort ogräs, tvättade av gravstenen och duvan som han har på stenen. Satte dit två Alster som gjorde sig fint där. Passade på att lägga lite ny jord med. Det blev jättefint nu.

Nu ska jag njuta av stunden som är kvar tillsammans med mina småkillar. Klockan börjar bli mycket och de ska snart lägga sig. Ni får ha en fin lördagskväll och sköt om er.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: