web analytics
Gå till innehåll

Varför gnälla?

Jag har varit fruktansvärt lat idag. Inget vettigt har blivit gjort. Sådana dagar får man ha och speciellt när lederna och musklerna ömmar. Jag har haft ont i huvudet med och trodde jag hade högt blodsocker men blev väldigt förvånad när jag såg att att det låg på 7,6. Smärtan gick ner i ögonen och jag anade att det var lite grann av migrän jag fått.

Jag tog en varm dusch och hoppades på att det skulle hjälpa min ömma kropp. Lite gran har det gjort men jag har fortfarande lite huvudvärk kvar. Jag har tagit Panodil men det har inte hjälpt fullt ut än. Jag hoppas det försvinner innan jag ska lägga mig.

Har sett på Farmen nu ikväll. Igår åkte Sofie ut och jag kan inte låta bli att tycka det är skönt. Hon skröt som bara den och trodde hon skulle sopa banan med Camilla. Hon åkte själv ut och där fick hon för att hon skröt.

I kvällens program så gnällde Fredrik om att Nina hade varit immun i 6 veckor då hon var på Sörgården och hon har haft flera veckor på sig att läsa bondepraktikan bla bla bla.

MEN!!! I husförhöret så är det inte bara frågor om grödor och växter utan det finns en hel del frågor om själva gården. De andra har alltså haft 6 veckors försprång i så fall. Varför gnälla??? Husförhöret kommer ju att ske oavsett om du tar dig till final för det är ju det sista som händer innan vinnaren koras!

Ja ja. Det är skönt att inte vara där bland dom för de flesta pratar bara en massa skit och det helst bakom ryggen på folk och det klarar jag inte av!

Nu blir det snart sängen för mig. God natt och sov gott!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: